Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво трябва за да се направи пълен пакет ел стъкла

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво трябва за да се направи пълен пакет ел стъкла

имам само отпред ел стъкла. лесно ли се прави да стане с 4 ел стъкла и да се контролират сичките от предния панел на шофьора? какви части трябва да се купят. отзад тока отделно ли се прекарва? някой правил ли е?

Със сигурност ти трябват някой неща: панел с 4 ел бутона за предната врата, 2 механизма с жила/ел машинки (за задна лява и дясна врата). Евентуално до вратите (вкл и предна лява) ако няма прекарани кабели, ще се наложи и тази интервенция.
    Тези които са правили тази процедура нека изкажат по-подробно процедурата.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да добавя и двата панела с бутони за задните врати Може би ще трябват и интервенции по бушоните, не знам дали е опроводено, или ще се наложи прокарването на кабели.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Джаджата за централното няма ли връзка със стъклата - тая дето е над жабката....щото ако има ще трябва може би и тя да се сменя.....излишно разкатаване е като цяло........
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

ми тогава само задните да напраа да се свалят без централа че много дразни с ръчки. сами са свалят с милиметри и фири

Comment

В най-простия вариант (ако няма да ги командваш от шофьорската врата) ти трябва + и - на задните врати, бутони и моторчетата с жилата. Посоката на вдигане и сваляне на прозореца се командва от директно бутона към който отиват +(плюс) и - (минус). Само трябва да определиш кои от куплунзите (тия дето като отвориш вратата се виждат, прилича на гумен маншон) не се използват и през тях да си прекараш захранването,щото иначе трябва да прекарваш кабели(не е препоръчително).Ако нещо се затрудняваш, пиши ми, ще ти обясня по подробно.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

то всъщност окабеляването не си ли го има в задните врати или трябва да го прекарвам аз

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                Джаджата за централното няма ли връзка със стъклата - тая дето е над жабката....щото ако има ще трябва може би и тя да се сменя.....излишно разкатаване е като цяло........
                Джаджата управлява само предните съкла, веригите на задните минават само през ключовете и ел. моторчета.
                Alfa Romeo 1.8 TS `98
                sigpic

Comment

начи ще си направя само отзад да се контролират без отпред конзола. то по принцип отзад мнооого рядко сяда някой ама зора ми е да не се свалят сами джамовете. хич не държат стегнато тия ръчки

Comment

Working...
                  X